dimecres, 23 d’abril del 2014

Excursió a Andorra ( Naturlandia) 17 d'abril


Un grupet de nois joves vam decidir anar a Andorra per no quedar-nos a casa el dia de Setmana Santa així que vam llogar un autocar i vam anar a Andorra precisament a un parc que es diu Naturlandia.

A l'autocar erem unes vint persones. Vam sortir del taller Alba i vam anar cap a direcció a Andorra. Vam arribar a les dotze aproximadament. Allà a  Naturlandia vam trobar un guia que ens va explicar el treball que havia fet, vam deixar l'esmorçar o dinar amb una sala que poc després aniriem a menjar. En el parc hi havia animals entre ells un os, un llop, un cérvol,etc...
 
Després de dinar al refugi aquell, vam anar a fer un cafè i també vam anar a fer un viatge per les atraccions que d'entre altres eren baixar per un flotador i també amb una cadira per una montanya, també uns quants van anar a tirar a l'arc amb una diana, també hi havia golf i passejada de ponis i també escalar unes fustes, després de Naturlandia vam anar al punt de Trobada que és un centre comercial allà es veu que està bé de preu algunes coses perquè em sembla que no hi ha impostos, així que vam comprar cadascú lo seu i vam sortir cap a "l'hogar dulce hogar".
 
 


 
 
Text: Toni i Pilar Llobera
Fotos: Google