dijous, 7 de maig de 2015

European Clean Up Day!

Participa al Let's Clean Up Day!

Els dies 8, 9 i 10 de maig se celebra a tot Europa aquest gran esdeveniment que porta per lema Let's Clean Up Europe!

Aquesta campanya consisteix en la realització d'accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans.

Una operació de neteja dóna resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges,rieres...), per tal d'evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l'habitat i el paisatge. Més enllà d'aquest fet, l'acció també té un alt potencial de sensibilització per la ciutadania, en ser una bona oportunitat per visualitzar de forma directa l'efecte dels comportaments incívics.

Poden participar les administracions públiques, empreses, associacions, escoles, o universitats que així ho desitgin, organitzant una operació de neteja. I els ciutadans, a través de la seva participació directa en aquestes activitats.

Us animeu doncs a organitzar una operació de neteja en un espai natural proper!

Des de l'Associació Alba, també hi participarem, recollint residus un grup de persones hi aportarem el nostre granet de sorra, perquè Sant Eloi estigui ben net!! És una iniciativa d'Alba Verda i de l'Ajuntament de Tàrrega.ec.europa.eu

Cap comentari: