dimecres, 26 de novembre del 2014

Cor Coral·lí a Tàrrega


El passat diumenge 23 de novembre  i coincidint amb la festivitat de Santa Cecília (Patrona dels músics) i aprofitant la cloenda del Cicle Coral de Tardor, al Teatre Ateneu de Tàrrega vàrem poder gaudir d'un magnífic concert que ens va oferir el Cor Coral·lí interpretant cançons molt entranyables i alhora plenes d'una força i una vitalitat d'allò més aclaparadora.

L'èxit obtingut pel Cor Corall·lí no deixà lloc a cap mena de dubte... al final del concert tot el públic assistent posat dempeus aplaudint amb entusiasme va agrair  tanta qualitat exhibida dalt de l'escenari.

Membres del Cor Coral·lí
Logotip de l'entitat Cor Coral·lí

Un cop acabat el concert, els cantaires de l'Orfeó Nova Tàrrega, els hi vàrem oferir un piscolabis al soterrani del mateix teatre Ateneu. I jo personalment he de dir que no només són molt bons cantaires sinó que com a persones són molt alegres, divertits amb gran sentit de l'humor però també de sentiments molt nobles i amb una qualitat humana excepcional que surt de tot lo imaginable.

Moltes gràcies per haver-nos fet passar una tarda tan meravellosa estimats amics i amigues del Cor Coral·lí. Esperem retrobar-nos en una altra ocasió ben aviat.