dimecres, 2 de juliol del 2014

Pel·lícula "Pena de Mort"

El dia 30 de juny de 2014 un grup de Salut Mental de l'Associació Alba de Tàrrega vàrem visionar la pel·lícula "Pena de Mort" i posteriorment vàrem obrir un debat.

L'argument de la pel·lícula fou el següent:

Un apassionat drama sobre el coratge d'una dona.

Inspirada en una història real sobre la profunda relació sorgida entre una monja i un condemnat a mort a una presó americana; aquesta pel·lícula suposa un provocador examen sobre el crim i el càstig i Susan Sarandon va aconseguir amb ella guanyar un Òscar a la "Millor Interpretació Femenina" al 1955 i Sean Penn fou nominat com a "Millor Actor".

"Pena de Mort" és una pel·lícula commovedora i absorvent amb un argument original i captivador que et mantindrà atent des del principi fins al final.

Helen Prejeah (Sarandon) és una monja compassiva de Nova Orleans que actua com a consellera espiritual de Matthew Poncelet (Penn), un violent assassí que espera el dia de la seva execució al corredor de la mort, i on la seva missió principal és ajudar a les persones com Matthew a trobar la seva salvació. Encara que a vegades "indagar" massa pot portar a trobar él costat més fosc i malvat de l'home, la germana Helen pensa en tota persona que té al seu costat. Ara la seva principal tasca serà assolir el temps suficient i endarrerir l'execució per salvar Matthew i demostrar a tots que ningú té perquè ser executat per molt atroç que hagi estat el seu passat.

Les conclusions han estat les següents:

La pena de mort.