dimecres, 2 de juliol del 2014

Batuts de Fruita

Aquest dimarts al taller de postres, com que la calor ja comença a treure el cap, ens hem decidit per fer batuts.
Hem estat mirant per internet i son moltes les receptes que es poden fer, a continuació us deixem una mica d'història i de possibles receptes que podeu provar.


Els batuts de fruita es poden servir com a postres, esmorzar o berenar, ja que es els seus sabors i colors atrauran sens dubte la curiositat. Batuts de fruita n'hi ha infinitat, des del clàssic batut de maduixa fins uns altres mes exòtics com els batuts de meló, només teniu que adaptar-vos a les diferents fruites de temporada.

Per cert, si no ho sabieu, anomenem batut al que només es realitza amb fruita i aigua o suc, smoothie (una paraula importada)  al que incorpora algun làctic en la seva elaboració bé sigui llet, iogurt o gelat.

Voleu veure algunes receptes de batuts de fruita i recomanacions per preparar-los ?


Batut de Plàtan i Kiwi

Ingredients:

6 Plàtans Madurs
4 Kiwis
1 litre de Llet Descremada
Una mica de gel

Preparació:

Pelem totes les fruites i les tallem en daus. A la gerra de la liquadora hi anem posant tots els ingredients. Batre bé i servir.



Mariona B, Antoni P i Xavier M