dimarts, 26 de gener del 2016

Amanida variada i Macarrons a la Bolonyesa

Avui al taller de cuina hem realitzat Amanida variada i Macarrons a la bolonyesa! A continuació us deixem la recepta:

Amanida Variada 

Ingredients : 
  • 1 Enciam 
  • Tomàquets cherry
  • 1 pot d'olives variades.
  • oli vinagre i sal
Preparació :

  • Rentem i tallem l' enciam 
  • Rentem  i tallem els tomàquets per la meitat 
  • Escarrem les olives 
  • Posem tots els ingredients en un vol, els barregem i ho amanim al nostre gust .

Macarrons a la Bolonyes (per 6 persones)

Ingredients: 



  • 750 grs de carn picada
  • 2 pastanagues  grans 
  • 1 ceba grans
  • 1 got d'aigua 
  • 1 kg de tomàquet natural 
  • 1 branca d'api 
  • oli d'oliva 
  • Pebre i Sal 
  • 2 fulles de llorer
  • 600 gr de pasta

Preparació : 

  • Rentem i tallem ben picat les pastanagues, la ceba i l'api.
  • A part piquem el tomàquet a trossos petits.
  • Posem una paella al foc amb oli d'oliva, i fregim la pastanaga
  • Al cap d'una estona hi afegim la ceba, l'api i el llorer.
  • Quan estigui fet i afegirem la carn picada i el pebre negre , ho deixarem coure 5 minuts i anirem remenant. Hi afegim el tomàquet i ho tapem una estona deixant que faci " xup - xup " 
  • Sin quan ho destapem veiem que queda molt espès hi afegim un got d`aigua.
  • A part posem aigua a bullir en una olla, quan arrenqui el bull hi afegim la pasta, i la deixem bullir uns 8 minuts.
  • Quan estigui bullida l'escorrem i la barregem amb la Salsa
  • Si volem ho podem acompanyar de formatge ratllat.