dimecres, 14 de gener del 2015

Espirals de formatge

Ahir al  Taller de cuina vàrem fer Espirals de formatge, que es una recepta que ja havíem fet anteriorment i és  molt bona, us la deixem per què la proveu.


Espirals de Formatge:

Ingredients:
  • Una massa fresca de  pasta  de  full
  • 150 gr de formatge  rallat 
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre

Preparació
  • Estirar la massa en una superfícies plana.
  • Pintar la superfície de la massa amb ou batut. 
  • Espolsar amb una mica de formatge rallat, pebre i pebre vermell. 
  • Pressionar amb una espàtula perquè el formatge quedi ben enganxat a la massa.
  • Girar les tires de la massa i cobrir-les amb dues capes de formatge ratllat i afegir-hi el pebre negre i vermell.
  • Tallar les bandes de massa en tires d'1 cm d'ample i girar-les amb els dits.
  • Col·locar els espirals al forn durant 10 minuts a 180º.

Boníssims!