dimecres, 17 de setembre del 2014

Experiència de Teatre a Fira Tàrrega 2014

L'experiència amb els membres de la Companyia Amantis (Ada Vilaró, Lali Álvarez i Isidre Rebenaque) va començar el passat mes de febrer (2014), al Palau dels Marquesos i posteriorment vàrem anar a provar-ho a una de les sales de Ca n'Aleix i al final els membres de la Cia.Amantis varen decidir que els assaigs els faríem al magatzem del Taller Alba.

Al començament anàvem provant coses i més coses. Els assaigs els teníem de dilluns a divendres amb un total de 22 hores setmanals. Vàrem realitzar 11 residències (una residència és quan els membres d'una companyia de teatre s'allotgen durant uns dies per tal de fer els assaigs pertinents).

El darrer mes (agost 2014) fou molt intens, ja que vàrem haver de aguantar altes temperatures amb la conseqüent calor, esgotament físic i mental i, a més, ens varen fer molts canvis per tal de millorar el resultat final de l'espectacle que havíem de dur a terme, però alhora fou molt positiu perquè un cop observat el resultat final, l'acceptació, l'èxit tan gran i la complicitat actors-públic, tothom es pot donar per més que satisfet.

CÀNDIDA AMORÓS 
Per a mi l'experiència ha estat molt gratificant i inoblidable i tant pel públic com per els companys i companyes i la resta d'artistes de l'obra "SOM". No em faria res tornar-la a repetir i també el dia 7 d'octubre de 2014 vindran a fer-nos unes fotos i a ensenyar-nos el vídeo de l'obra i per tothom que ho desitgi en podrà tenir una còpia de record. Ha estat una experiència molt maca, tot i que en molts moments em vaig acabar emocionant tant fins arribar a plorar. 

Gràcies a tothom per la Fira Tàrrega d'enguany i fins ben aviat.

XAVIER MANEJA
L'experiència  de viure la Fira Tàrrega 2014 des de dintre, ha estat força diferent a les experiències viscudes fins la Fira Tàrrega de 2013. 
Quan s'està de públic no cal fer cap mena d'esforç, ni físic ni mental; en canvi, quan s'està participant activament com a actor/actriu en qualsevol tipus d'espectacle, cal posar-hi tots els sentits per tal de que tot surti bé i poder transmetre el-s missatge-s amb la màxima claredat possible. Quan es tracta d'un espectacle on el que es pretén és transmetre emocions i missatges sense gairebé pronunciar cap paraula, la cosa es complica, però quan les persones que et dirigeixen són d'allò més bons, la tasca a desenvolupar per part del actors/actrius es fa molt més fàcil.
Moltíssimes gràcies en primer lloc a la Cia. Amantis (Ada Vilaró, Lali Álvarez i Isidre Rebenaque per tots aquests 7 mesos que han compartit amb nosaltres i ens han donat lliçons de professionalitat teatral i també com a éssers humans, ja que són persones d'un valor humà incalculable.
En segon lloc voldria agrair a totes les persones que han col·laborat desinteressadament en la bona preparació de l'espectacle (voluntàries, encarregada de magatzem, personal de bugaderia i de l'obrador de galetes del Rosal), i en darrer terme donar les gràcies a tots i cadascun dels companys i companyes que m'han ajudat molt i molt.








Si cliqueu els següents enllaços podreu veure algunes notícies que han sortit als mitjans de comunicació:


Càndida Amorós i Xavier Maneja.