dimecres, 17 de setembre del 2014

Cinefòrum

El dia 15 de setembre de 2014 vam veure la pel·lícula " Paraiso Travel" un grup de salut mental. L'argument va ser:
 
La pel·lícula està basada en una novel·la homònima de Jorge Franco, publicada en 2002. Explica la història de " Reina" una seductora jove de Medellin que busca desespedarament viatjar als Estats Units per a allí assolir el somni americà. El seu nuvi Marlon, un jove de família estable, qui es troba bojament enamorat d'ella, es veu embolicat en les seves maquinacions, el que els porta a emprendre un perillós i il·legal viatge des de Medellin fins a la ciutat de New York.
 
Ambdós nuvis, portats per aquest somni d'aconseguir una terra fantàstica d'oportunitats , es veuen embolicats en un cruel i amarg èxode juntament amb un grup de llatins que creuen il·legalment la frontera entre Mèxic i Estats Units. La història pren un gir inesperat en el moment en què arriben a Queen i enmig de la incertesa i d'una discussió acalorada ocorre un episodi en què Marlon perd el rastre de Reina. D'aquí en endavant la història mostra l'angoixa i totes les peripècies que viu Marlon per tornar a veure a la seva estimada Reina.
 
Després vam comentar la pel·lícula i vam treure la conclusió de què viuen una situació molt dura els immigants i se senten enganyats.
 
 
 
 
Pilar Llobera