dimecres, 14 de novembre del 2012

A cuinar!!!

  • Quina recepta de cuina es va realitzar dissabte a Airecel ?
 Espaguetis amb tomàquet i tonyina i Calamars a la Romana i amanida d'acompanyament i mandarines de postre.
  • Qui va realitzar la recepta ?
La Teresa A, el Xavier M, la Carmen R, la Mariona i la Yolanda.
  • Quin dia la vareu realitzar?
Dissabte 10 de Novembre.

  • La recepta va costar de fer o era fàcil?
Va ser molt fàcil i va quedar molt bona.

  • Receptes:
Espaguetis amb tomàquet i tonyina.

Ingredients: 
  • Una llauna de tomàquet triturat i fregit.
  • Una o dues llaunes de tonyina.
  • 250 gr d'espaguetis.
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva.
Preparació:
  • Posar en una paella la tonyina perquè es fregeixi una mica, una vegada estigui fregida, afergir-hi el tomàquet i deixar a foc lent. Afegir-hi sal i pebre al gust.
  • Mentre la salsa es va fent, en una cassola amb abundant aigua bullim els espaguetis.
  • Per ultim, s'escorren els espaguetis i els barregem amb la salsa. 
Calamars a la Romana amb amanida de formatge fresc i tomàquet.

Ingredients:
  • Dues bosses de calamars congelats.
  • Oli
  • Tomàquets
  • Formatge fresc
  • Sal
  • Orenga
Preparació:
  • En una paella posem abundant oli, deixem que l'oli estigui calent, i fregim els calamars.
  • Quan estiguin fregits, possar-los en un plat amb paper absorvent, reservar-los.
  • Tallem els tomàquets i el formatge fresc a daus, ho farregem tot amb oli, sal i orenga.
  • En un plat posem uns quants calamars i una mica d'amanida per acompanyar.

Ho sentim aquesta setmana no tenim fotografies per mostrar!!!!