dimecres, 27 d’abril del 2016

Taller de Cuina


Ahir dia 26 d'abril de 2016 al taller de cuina vam realitzar una amanida, pizza quatre estacions i de postres iogurts. Els assistents van ser: Olga M., Anton G., Mariona B., Ester C., Agustí V. i Pilar Ll.

AMANIDA

Es talla l'enciam a bocins petits, es pela la pastanaga i es trenca a bocins petits,  es talla la tomata , que en aquest cas al ser petita, només es talla per la meitat, es posa olives i 1 espàrrec per persona, una mica dels daus de pebrot que havíem preparat prèviament per fer la pizza.

Es va preparar a parts aproximades al plat de cadascú.



PIZZA QUATRE ESTACIONS

Ingredients:

  • Massa de pizza
  • Daus de gall d'indi
  • Formatge ratllat
  • Bacó a tires
  • Xampinyons
  • Pebrot
  • Tomàquet fregit de pot.

Elaboració:

  • Estirem la massa de la pizza i la "curronem" per a fer-la més fina.
  • Posem el tomàquet a sobre la massa.
  • A continuació, hi posem la resta d'ingredients: daus de gall d'indi, bacó tallat a tiretes i els xampis i el pebrot cuit previament.
  • Per últim, afegim per sobre el formatge ratllat.
  • Ho courem al forn vigilant que no es cremi.
I de postres....

1 iogurt de cadascú.
Es va poder escollir : de maduixa i de fruites del bosc.


I ......... BON PROFIT !!!!

L'Agustí després d'haver parat taula

La Mariona tallant el pebrot

Mentre la Pilar i l'Olga cuinen la Mariona i l'Anton observen

Les cuineres fent feina

foto de família...hi ha algú que va per feina

La Llobe preparant l'amanida