dissabte, 25 d’abril del 2015

Club de lectura

Cada dijous de 15,00 a 16,30 realitzem el taller de club de lectura amb la Isa.

Aquest taller consisteix en llegir un llibre cadascú i després d'una estona de lectura expliquem als nostres companys el que hem llegit.

Tot seguit fem ronda d'un llibre llegint un bocí cadascú.

Aquests dos llibres me'ls estic llegint jo.

 " Masai blanca" 

L'autora és la Corinne Hofmann

És un llibre que m'està agradant molt ja que explica una història d'una noia blanca que s'enamora d'un masai de Kenya i no l'importa les dificultats amb que es troba, haver de passar gana, adaptar-se a les costums d'aquell país, i a les malalties tropicals que hi ha.

"Déjame que te cuente"

És un llibre d'autoajuda del Jorge Bucay que explica a  Demian diferents contes que contenen un missatge

Un dels  contes és el de l'elefant encadenat que és el que m'agrada més.

Tracta sobre un elefant que de petit el van lligar a una estaca al circ i ell va intentar amb totes les seves forçes d'arrancar l'estaca però no va poder. Ho va intentar un dia i un altre dia fins que va arribar un dia que es va cansar de lluitar per deslliurar-se de l'estaca i es va ressignar i ara que és gran s'ha fet a la idea que no pot ja que de petit ho va provar una i una altra vegada. L'elefant a l'actuació feia ús i força del seva fortalesa però després era dèbil i això era el que el nen del circ no entenia

A nosaltres ens passa el mateix que l'elefant del circ, de petits no vam ser capaços de poder fer coses i de grans ja no ho tornem a intentar. Però sempre s'ha de tornar a provar amb tot el teu cor!.