dimecres, 18 de febrer del 2015

Magdalenes Casolanes de Vainilla

Dimarts vam fer unes Magdalenes molt bones, us deixem la recepta:

Magdalenes casolanes:

Ingredients: 

  • 2 ous sencers
  • 200 g de sucre 
  • 250 g  de farina 
  • 1 sobre de llevat Royal 
  • 6 cullerades de llet  
  • 10 Cullerades d' oli 
  • essència  de vainilla


Elaboració

  • Barregem  els ous amb el sucre. En un bol de pastisseria ho barregem tot : els ous ja  batuts anteriorment, la  farina, el llevat, les  sis cullerades de llet i les 10 d'oli i l' essència  de vainilla. Després,  ho batem ben fort perquè no hi quedin grumolls i obtenim  una massa ben homogènia .
  • Preescalfem  el forn  a 180º, aboquem la massa en els diferents motlles que tinguem i ja ho podem posar al forn durant uns 20 minuts fins que veiem  que les magdalenes comencen a torrar-se.