dimecres, 29 d’octubre del 2014

Gran Recapte d'Aliments Solidaris

És una campanya de recollida d'aliments bàsics per tal d'aconseguir que les persones més necessitades i que estiguin en perill de marginació social, també puguin tenir l'opció de rebre d'una manera totalment gratuïta ajuda alimentària.

Actualment es calcula que un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya.

Enguany el gran recapte durà a terme la seva 6a. edició, els propers dies 28 i 29 de novembre. Un dels objectius que es vol assolir és tornar a superar els 3.000.000 de kg. tal i com va succeir en l'edició del 2013, en la qual es varen repartir un total de 3.634.000 kg. en més de 1900 punts de recollida repartits en els diferents indrets de Catalunya i amb un total de participació d'uns 20.000 voluntaris.

Els organismes encarregats del repartiment dels aliments són els Bancs d'aliments, els quals són entitats benèfiques sense ànim de lucre, independents de tota ideologia econòmica, política o religiosa, basats en el voluntariat amb l'objectiu de recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones més necessitades evitant així qualsevol malbaratament o mal ús dels aliments.

Logotip del Gran Recapte

Magatzem d'aliments solidaris
Lot de Productes Alimenticis