dimecres, 29 de gener del 2014

Mirem "Peli"....

Dilluns passat 27 a l'espai de "mirem peli" vam veure la pel·lícula "Hancock".
A partir d'ara aquest espai ha canviat una mica, i els usuaris del club poden venir a gaudir de l'espai fent ús lliure o mirant una peli de la nostra videoteca o de la biblioteca, amb l'objectiu de passar una bona estona.


 us deixem un resum de la pel·lícula i el tràiler.

"John Hancock (Will Smith) és un superheroi alcohòlic i agressiu amb poders com: vol supersònic, invulnerabilitat, immortalitat i superforça. Malgrat que usa dels seus poders per detenir els criminals de Los Angeles, la seva activitat causa milions de dòlars en danys diversos a causa de la seva constant embriaguesa. Hanckock tampoc fa cas de les citacions judicials de la ciutat per a pagar pels danys materials que ha causat.

Quan el portaveu de les relacions públiques Ray Embrey (Jason Bateman) surt d'una infructuosa reunió, s'embussa en les vies del ferrocarril. Hancock li salva la vida, però causa el descarrilament del tren.

Ray li ofereix ajudar-lo a millorar la seva imatge pública,cosa que Hancock accepta de mala gana: convenç el superheroi alcohòlic de deixar-se empresonar a causa de les multes pendents a fi de mostrar a tothom com n'és de necessària la seva presència. Quan la  taxa de delinqüència augmenta a causa de l'empresonament d'Hancock, el superheroi és contactat pel cap de la policia. Amb un nou vestit, Hancock intervé al robatori d'un banc, rescata un policia i deté al cap dels lladres, Xarxa Parker ( Eddie Marsan).

Hancock és aplaudit i es fa més popular, tal com havia predit Ray. Surt a sopar amb Ray i la seva esposa Mary (Charlize Theron), a qui revela la seva aparent immortalitat i la seva amnèsia des de fa 80 anys. Descobreix que Maria també té superpoders i amenaça en dir-ho si ella no li explica els seus orígens, i ella li diu que han viscut durant 3000 anys amb les seves facultats després d'haver estat anomenats déus o àngels en el seu temps, que ara són els últims de la seva espècie.

Mary no diu tota la veritat a Hancock, i aquest explica a Ray la conversa. Això provoca una batalla entre Hancock i Mary que acaba al centre de Los Angeles, causant molts estralls. Ray, en plena reunió de negocis, veu i reconeix Mary utililitzant poders com el de Hancock.

Hancock és ferit i és hospitalitzat, Mary entra i explica que, quan estan tan a prop, començen a perdre els seus poders. També explica  que Hancock va ser atacat en un carreró 80 anys enrere, la qual cosa li va produir l'amnèsia.

Mentre ell està hospitalitzat, l'hospital és assaltat per Red Parker, el lladre del banc, i dos homes que Hancock ha humiliat durant el seu empresonament. Mary, de visita a Hancock, li disparen en el procés. Hancock és capaç de detenir dos homes però és ferit per ells. Red Parker intenta matar Hancock, però Ray ve al rescat i mata al lladre amb una destral contra incendis. Amb Mary moribunda, Hancock fuig de l'hospital cosa que permetria a Maria recuperar-se. Més tard, apareix a la ciutat de Nova York, treballant com un superheroi. Com agraïment a Ray, i li fa un petit favor."