dimecres, 11 de gener del 2012

Pastís de Canyella

El passat 9 de Gener al taller de Cuina vam fer un Pastís de Canyella. Els cuiners vam ser: El Manolo, La Gràcia, El Sisco, La Pilar Ll., La Pilar M. i la Mariona.

Us deixem com sempre la recepta.

PASTIS DE CANYELLA:

Ingredients:
  • 240 gr de mantega.
  • 140 gr de sucre moreno
  • 3 ous batuts
  • 250 gr de farina
  • Una cullerada de canyella
  • 1/2 cullerada de llevadura en pols
  • 160 gr de Iogurt Grec.
Preparació:

  • Primer barregem la mantega amb el sucre fins que quedi ben cremós.
  • Seguim barrejant els ous un a un.
  • Per ultim afegim el iogurt grec. Barregem bé i ho posem amb un motlle untat amb mantega.
  • Ja es pot posar al forn a 170ºC durant 45 minuts.
Va quedar boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisim!!!!!