dimecres, 23 de novembre del 2011

Cake de parmesà i verdures

Aquest dilluns vam fer un cake salat bonísim!!! eram la Mariona, la Pilar, el Sisco i la Gràcia!!!!
Us animem a que el feu a casa, ja que es molt bo i es ideal per berenar, esmorzar i emportar-te'l si has d'anar d'excursió.

Cake de parmesà i verdures
Ingredients
  • 1 pastanaga
  •  4 ous
  •  150 g d'espinacs frescos
  •  125g de mantega
  •  250 g de farina
  •  1/2 sobre de llevat en pols
  •  Sal i Pebre
  •  1 dl de nata líquida
  •  4 cullerades de formatge parmesà rallat
  •  una mica de julivert
  •  2 cullerades d'oli d'oliva

Elaboració:

  • Rentem bé els espinacs amb aigua freda, els assequem i els trosegem.
  •  Pelem la pastanaga tallan-la a rodanxes. Rentem el julivert, l' assequem i el tallem finet.
  •  En una paella amb 2 cullerades d'oli coiem a foc suau la pastanaga. Salpebrem i ho reservem.
  •  Mentres anem coient els espinacs en una olla amb aigua salada durant 5 minuts. Escorrem bé.
  •  En un vol batem la mantega una mica tova amb el batedor i afegim els ous un a un. Barregem la farina, el llevat i barregem amb els ous i la mantega fins tenir una massa homogenia.
  •  Afegim nata, les verdures, el formatge parmesa i el julivert picat barregem bé.
  •  Anem precalentant el forn a 160ºC.
  •  Forrem un motlle de plum cake amb paper vegetal pintat amb mantega i hi tirem la massa.
  •  Ho posem al forn a 160ºC uns 50 minuts.
Ja ho tindreu llest per a menjar!!! bonísim!!!!