dimecres, 23 de març del 2011

Torrades de Sta. Teresa

El passat dijous dia 17 de Març, al taller de cuina vam fer Torrades de Sta. Teresa.
Us deixem la recepta per si ho voleu probar a casa, queden molt bones!!!!

Torrades de Sta. Teresa

Ingredients
Llesques de pa sec
1/2 l de llet
3 ous
200g de farina
Sucre
Oli

Elaboració
Deixeu en remull les llesques de pa amb llet. Després bateu els ous i suqueu-hi les llesques.
Enfarineu-les i poseu-les a la paella quan l'oli sigui ben calent.
Fregiu-les pels dos costats fins que estiguin daurades.
Retireu-les i deixeu-les en una safata amb paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
Podeu acompanyar-les amb ametlles garapinyades o sucre.

Bon profit!!!

Us deixem unes quantes fotos perquè us entri molta goleta....















fotos realitzades per Mariona Boldú i Pilar Malé

2 comentaris:

mayte ha dit...

Aquest cap de setmana les faig per al meu fill, l'encanten!!!!Gracies per la recepta!

Airecel ha dit...

Moltes gràcies Mayte!!!!!
La veritat es que van sortir moooolt bones, però per fer-les de tant en tant e??? que porten un munt de calories, jejejejej

Esperem que et surtin molt bé i que el teu fill les gaudeixi!!!!
Gràcies pel teu comentari