dimecres, 30 de març del 2011

Bunyols de vent

El  passat dijous 24 de Març van fer Bunyols de Vent.
Els cuiners vam ser el Manuel, el Pere i la Mariona.
Us deixem la recepta perquè ho proveu a casa van quedar molt bons i per aquestes dates son molt senyalats!!!!

Bunyols de Vent


Ingredients:
1 tassa de cafè plena d'oli
1 tassa de cafè plena d'aigua
3 ous
1 tassa de cafè plena de farina
Sucre


Elaboració:
Barregeu l'oli i l'aigua en un cassó i poseu-lo al foc. Quan comenci a bullir retireu-lo del foc i afegiu-hi la farina a poc a poc, tot remenant.
Després poseu-hi un ou sencer i continueu remenant. Tireu-hi un altre ou sense parar de remenar. Finalment tireu-hi el tercer ou i continueu remenant fins que quedi una pasta fina.
Poseu al foc una paella amb oli i amb l'ajut de dues culleretes de postres agafeu la pasta i tireu-la a l'oli calent per fregir-la.
Quan el bunyol sigui daurat retireu-lo del foc i dipositeu-lo en una safata, on prèviament hi haureu posat un paper absorbent.
Empolseu els bunyols amb sucre.





fotografies i text realitzat per Mariona Boldú i Pilar Malé