divendres, 26 de novembre del 2010

Per la ricca pizza!!!!


Ahir per berenar, La Pilar, La Mariona, El Sisco i en Manuel, vam preparar pizzes!!!
Van sortir molt bones, us deixem les fotos perquè us entri mooooolta gana!!












dijous, 25 de novembre del 2010

Campionat de Bitlles

Hola companys!!
Ahir un grupet d'Airecel Tàrrega i Cervera, vàrem començar un Campionat de Bitlles al Centre Obert l'Espàtula de Cervera.
Jugarem alguns dimecres de cada mes i tot i que ahir vàrem perdre, jejejej!!! ens ho vam passar molt bé i després vam gaudir d'un bon berenar amb tots els companys d'Ondara-Sió!!!














dimecres, 24 de novembre del 2010

Sortida al Cinema "Harry Potter"

Diumenge passat vàrem anar al cinema un grup d'Airecel.
Vàrem quedar a ca N'Aleix a les 16'30 i abans d' entrar al cinema vam anar a fer un beure .
La Peli em va agradar molt, perquè era de màgia.
Va durar 2 hores i mitja.


MARIONA

dimarts, 23 de novembre del 2010

Pintant Fulles...

Ja fa uns dies, vam penjar unes fotos del taller de decoració de nadal, la nostra amiga Isa, ens va deixar un comentari suggerint un taller pintant fulles.
Des d'aquí li volem donar les gràcies i dir-li que tenia tota la raó i que ha quedat molt bé!!!
MOLTES GRÀCIES ISA!!!
Us deixem les fotos perquè us feu una idea de com ha quedat:











Spot Promocional de Tàrrega



Divendres passat a la plaça major de Tàrrega, es va projectar en primícia a la façana de l'ajuntament, l'spot promocional de Tàrrega.
Els D'Airecel no ens ho vam voler perdre i un cop acabat el videoforum, vam anar cap allà!!!
Us deixem unes fotos!!!!



divendres, 19 de novembre del 2010

Quiche de Xampinyons, Pernil Dolç i Pinyons

Hola companys!!!
Ahir al taller de cuina vam fer una Quiche, es un pastís salat originari de França, estava molt bona!!!!!
Us deixem la Recepta per si algú la vol fer a casa!!!

Quiche de Xampinyons, Pernil dolç i Pinyons

Ingredients:

-4 ous
-200ml de crema de llet
-1 làmina de pasta brisa ( nosaltres no en vam trobar i vam fer servir pasta de mil fulls, va quedar molt bé també)
-Xampinyons laminats
-Pernil dolç tallat a tires.
-Formatge rallat.
-una miqueta de pinyons.


Elaboració:

S'adapta la làmina de pasta brisa en un motlle rodó. Cal punxar la làmina perquè un cop al forn no pugi.
Mentrestant, en un bol barregem els ous i la crema de llet, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem reposar
un minut.

Afegim a la crema de llet i als ous, els xampinyons, els pinyons, el pernil dolç i el formatge rallat.

Un cop estigui tot barrejat, ho escamparem amb comte damunt la làmina de pasta brisa.
Ho posarem al forn a 180ºC (escalfor dalt i baix) durant mitja hora.

Us animem a que ho probeu a casa surt molt bona!!!!!!

Els cuiners de la quiche ahir van ser: La Mariona, L'Anton, La Pilar i En Manuel!!!! Felicitats a tos quatre!!!!

dilluns, 15 de novembre del 2010

Decoració de Nadal


Hola Companys!!!
Els dilluns de 17'30 a 18'30 fem DECORACIÓ DE NADAL, us volem ensenyar una mica el que estem preparant per decorar la sala d'Airecel i fer una crida per tothom que vulgui venir a ajudar-nos o suggerir idees.
Esperem que us agradi!!!







Sortida al cinema

Hola companys!!!
Ahir l'Anton, La Tere, La Mariona, El Josep, El Sisco i El David, vàrem anar al cine a veure "Red social".
Us deixem un video amb el "trailer" de la pel·lícula!!!

divendres, 12 de novembre del 2010

Coca de Pinyons

Hola companys!!!
Com ja sabeu els dijous a Airecel fem Taller de Cuina.
Ahir ens vam decidir per fer una Coca de Pinyons, la recepta la vam treure d'un llibre de la Mariona.

Avui no us pengem la recepta, no si val posar-ho tant fàcil cada setmana, però si que us deixem unes fotos perquè us feu una idea de com va anar.




En Miquel Àngel amb les clares a punt de neu, quina feinada!!!!


En Manuel i l'Anton preparant la massa.


La Mariona i la ralladura de llimona, quina oloreta!!!


Fent la massa.


L'Anton prepara la farina.


La Pilar i en Manuel continuen preparant la massa, allò que és bo fa esperar!!!


En Miquel Àngel encara amb les clares i la Mariona fent broma!!!!


Per fi les clares ja estan, les afegim a la massa.


En Manuel no va parar de remenar la massa.


Afegim els pinyons.


Més pinyons!!!


I no parem amb els pinyons, es nota que ens agraden.


Afegim sucre per damunt.


El resultat final.