divendres, 19 de novembre de 2010

Quiche de Xampinyons, Pernil Dolç i Pinyons

Hola companys!!!
Ahir al taller de cuina vam fer una Quiche, es un pastís salat originari de França, estava molt bona!!!!!
Us deixem la Recepta per si algú la vol fer a casa!!!

Quiche de Xampinyons, Pernil dolç i Pinyons

Ingredients:

-4 ous
-200ml de crema de llet
-1 làmina de pasta brisa ( nosaltres no en vam trobar i vam fer servir pasta de mil fulls, va quedar molt bé també)
-Xampinyons laminats
-Pernil dolç tallat a tires.
-Formatge rallat.
-una miqueta de pinyons.


Elaboració:

S'adapta la làmina de pasta brisa en un motlle rodó. Cal punxar la làmina perquè un cop al forn no pugi.
Mentrestant, en un bol barregem els ous i la crema de llet, ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem reposar
un minut.

Afegim a la crema de llet i als ous, els xampinyons, els pinyons, el pernil dolç i el formatge rallat.

Un cop estigui tot barrejat, ho escamparem amb comte damunt la làmina de pasta brisa.
Ho posarem al forn a 180ºC (escalfor dalt i baix) durant mitja hora.

Us animem a que ho probeu a casa surt molt bona!!!!!!

Els cuiners de la quiche ahir van ser: La Mariona, L'Anton, La Pilar i En Manuel!!!! Felicitats a tos quatre!!!!

2 comentaris:

Centre Ocupacional l'Espígol ha dit...

Hola,

Ei, m'agrada molt el blog, està molt bé que hi poseu les receptes de cuina ... genial, per als qui ens agrada tastar de tot.

Una abraçada a tots de part dels del CO Espígol

Isa ha dit...

Ummm!! cada día feu coses més bones, us recomano que proveu de fer "Shushi", és superfàcil....per cert ja teniu cuina???

Petons