dimarts, 4 de novembre del 2008

Aquesta vegada, teatre...

El proper dia 15 de novembre, el grup que formem Airecel, ens em proposat d'anar al "teiatre".

Dic que ens em proposat perquè la idea està encara en fase d'estudi. Això és, informar al personal, consultar la disponibilitat horària, la despesa econòmia ( entre 16 i 20 euros ), si es voldrà anar a fer un mos previ a l 'actuació , si podrem gaudir d'un descompte com a grup nombrós, etc...

L'Obra en qüestió és El Llibertí, d'Eric-Emmanuel Schmitt, que ens narra els dubtes morals que se li generen al protagonista, el filòsof Denis Diderot, al voltant de la temàtica del desig, la infidelitat, el sexe... i que intentarà resoldre buscant una definició al terme "moral" per tal d'incloure'l en la nounada Enciclopèdia de la qual n'és l'autor.. Tot això en el marc de la França prerevolucionària i sota la influència de les idees progressistes da la il.lustració.

Després d'aquest "rotllo" només ens queda convidar-vos a la festa i predisposar-nos a gaudir d'una obra que a rebut tota classe de crítiques, bones i de no tant bones, però que no deixa indiferent a ningú, ni que sigui pels artistes de renom mediàtic que hi apareixen.

Molta merda (que diuen ells..)