dimarts, 10 de juny del 2008

Visita a la Fira del Medi Ambient

El passat diumenge dia 8 de Juny visitàrem la 9ª Fira del Medi Ambient dedicada a tot allò que fa referència a les innovacions pel que fa a la renovació d'energies, l'estudi de noves maneres d'aprofitament del sòl, dels recursos naturals o bé d'entendre el funcionament dels elements en la naturalesa.

Per començar, un voluntari ens explicà el procès de l'aigua des de que plou fins arribar a formar part d'un pou i els diferents estrats pels que va passant així com els filtres que fan que arribi a les cavitats més profundes en tota la seva puresa, deixant pel camí totes les impureses que pogués arrossegar.



Seguidament visitàrem els estands dedicats a productes elaborats de manera natural, biològica, empreses de col.locació de plaques solars, d'extracció d'aigua, o bé en suport a l'abolició dels productes trangènics. Gaudírem també d'un estol de vehicles de tracció elèctrica, solar, i amb nous combustibles com l'oli vegetal.

Abans de finalitzar ens disposàrem a gaudir d'un petit vermut al Pub Nostàlgic, a base de begudes i patates a la vinagreta.

1 comentari:

clubbadiu ha dit...

me parece una visit muy interesante.

teneis un blog muy pero muy currao