dimecres, 22 de juny del 2016

Taller de cuina

Ajoblanco
Ingredients
100g d'atmetlles crues
2 dent d'all
1l. d'aigua fresca
150 g. de molles de pa
100ml. d'oli d'oliva
30 ml. de vinagre blanc
una mica de sal
Elaboració:
Posem el pa en remull, pelem i tallem els alls.
En una batidora anem posant els ingredients, primer la molla del pa, les atmelles,els alls,l'oli , la sal i el vinagre, per ultim l'aigua i ja podem batre , posar-ho a la nevera per servir-ho ben fresc.
Calamarcets Estofats
Ingredients:
1 Kg de calamar
1 Kg. de patates
2 alls
2 pebrot verd
2 cebes
julivert
vi blanc
2 tomaquets
Elaboracio:
En una cassola posem el calamar tallat, deixem que tregui el suc i deixem bullir fins que perdi el suc,hi tirem oli per sofregir tots els ingredients jutament amb el calamar,primer el pebrot,la ceba, l'all i julivert i per ultim el tomaquet, quan estigui sofregit hi posarem una mica de vi i deixem bullir.
En una paella fregim les patates,quan estiguin fregides reservem. A la cassola dels calamar ja i podem posar,l'aigua calenta i deixem bullir,espesarem el suc amb  " Maizena" i finalment posem les patates i ja podem servir.