dimecres, 9 de març de 2016

Arròs Amb verdures i bolets

Ahir al taller de cuina barem Arròs amb verdures i bolets, a continuació ús deixem la recepta perquè la feu a casa. Esperem que us agradi.

Arròs amb verdures i bolets

Ingredients : 
  • 4 classes de bolets diferents.
  • Pebrots: Verd i vermell 
  • Carxofa 
  • Espàrrecs
  • Pastanaga
  • Mongeta 
  • Tomàquet triturat Natural
  •  all i julivert
  • Arròs   

El·laboració:

  • Rentem i tallem  totes les verdures. 
  • En una paella amb una mica d'oli, sofregim la carxofa, la mongeta, la pastanaga, els espàrrecs, els pebrots i els xampinyons, quan estiguin  al punt reservem.
  • A la mateixa paella hi posem una mica més d'oli , sofregim els bolets, hi afegim l'all i el julivert trinxat, afegim el tomàquet, al cap d'una estona hi posarem totes les verdures i remenem.
  • Cubrirem tot amb aigua tèbia i coretjim de sal.
  • Quan hagi bullit fins que les verdures estiguin tendres, li posarem l'arròs , posarem una mica més d'aigua i que bulli fins que estigui al punt.


 

1 comentari:

antonbericua ha dit...

Va sortir molt bo. Gracies a la cuinera.