dimecres, 4 de juny del 2014

Aquest Divendres tothom a Lleida

Aquest divendres dia 6 de juny de 2014 anirem a Lleida els diferents serveis de l'associació Alba amb autocar. A les 9,15 h del matí sortirem del taller direcció Lleida. Allí també hi haurà diferents centres de discapacitats de Lleida.
L'acte es farà de les 11 a la 13 h al Pont Vell i Passarel.la del Liceu Escolar de Lleida. L'acte és gratuït. El logo és : Volen amagar-me. Defensa'm!

Els 16 centres formen part de la Federació ALLEM i treballen per garantir una vida digna a  persones amb discapacitat i fa uns mesos vam iniciar la Campanya Defensa'm . El motiu és que des del 2010 s'ha reduït les subvencions i congelat el finançament de noves places i les entitats financem els serveis de 61 persones de 184 en llista d'espera sense rebre cap subvenció.

Hem recollit un total de 47.000 signatures i les hem fet arribar al Parlament.

El dia 21 de maig es van reunir amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, per explicar-li la nostra demanda.

Ara s'està esperant de poder comparèixer davant el Parlament de Catalunya i poder explicar directament als diputat i diputades la repercussió de les retallades econòmiques als nostres centres i demanar que s'aprovi una moció que blindi les partides pressupostàries i que garanteixin els drets dels nois i noies.

Es farà una gran anella humana des de la passarel.la del Liceu Escolar (Universitat) fins al Pont Vell de Lleida.

Totes les persones assistents duran una gorra i una samarreta amb el lema de "DEFENSA'M". Es llegirà un parlament a la cantonada del pont vell i cappont i es farà una llançada de globus i una batucada final.

NO HI FALTEU !