dimecres, 21 de maig del 2014

CLUB DE BITLLES TÀRREGA

El passat divendres dia 9 de maig el grup d'usuaris del Servei de Salut Mental de l'Associació Alba, vàrem realitzar una sortida al "Club de Bitlles Tàrrega". En arribar al lloc, ja ens esperava el seu actual President, el senyor José Miguel Aranda.

El senyor Aranda començà la seva explicació lliurant-nos un tríptic explicatiu del "Club de Bitlles Tàrrega" on hi podem llegir una mica d'història del joc de bitlles, material del que estan fetes les bitlles i els bitllots, les dimensions d'un terreny de joc, distància de tir reglamentària per categories, com s'hi juga i finalment la forma de puntuar.

El senyor Aranda continuà fent-nos saber que el Club, fou fundat cap als voltants del mes d'octubre de l'any 2001 i que, a l'inici, jugaven esporàdicament.

És un club federat que està registrat a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. El fet d'estar federats significa que disposen d'una assegurança i, a més, tothom té una fitxa federativa.
El Club de Bitlles, actualment consta de 22 jugadors repartits entre les diferents categories. El jugador més jove té 6 anys i el més gran és un senyor d'uns 82 anys.

Un cop acabades les explicacions tècniques per part del senyor Aranada, i constestades totes les preguntes que se li varen formular, tot el grup vàrem tenir l'oportunitat de provar alguns tirs i fins i tot alguns companys i companyes varen voler repetir torns de llançament.

La vetllada acabà amb un petit refrigeri amb el senyor Aranda i el senyor Jaume Reñé també jugador del Club.

Des del Servei de Salut Mental de l'Associació Alba, volem donar les gràcies al Club de Bitlles de Tàrrega, per la bona rebuda.

Per més informació podeu consultar la web del Club: bitllestarrega.tarregae.org













Fotos: Pilar Malé