dimecres, 4 de desembre del 2013

Taller de cuina

A Airecel es va realitzar pastís de pastanaga i nous. El vam realitzar el 5 -12 - 2013. La recepta va ser fàcil i va quedar bona.

Pastís de pastanaga i nous 

Ingredients :

  • 4 ous
  • 320 ml d'oli vegetal
  • 225 gr farina 
  • 10 grs de llevat 
  • 350 gr sucre canya
  • polsim de sal
  • 1 cullerada i mitja de canyella
  • 400 gr pastanaga rallada 
  • 125 grs nous partides per la meitat 
Preparació:

-Forn a 180º
- Barregem la farina tamisada + llevat i ho reservem
- Motlle silicona quadrat ( o preparar motllo per enfornar amb mantega, o paper de forn )

En un bol posem el sucre, l'oli, la canyella, sal , i els ous sencers i ho anem barrejant tot bé. Després anem afegint mica en mica la farina tamisada ( amb el llevat ja incorporat) i lligant - ho , fins que no es vegi res de blanc de la farina... Després hi afegim la pastanaga ratllada i continuem remenant.

Un cop estigui tot ben barrejat ens haurà quedat una pasta no molt seca i aquí es on afegim les nous, i continuem remenant...
Ho passem al motlle i a enfornar-ho fins que punxem i surti net...El temps?depèn del forn però no menys de 40 minuts.
Deixar reposar i desmotllar-ho.







Text: Mariona B i Pilar Ll.
Fotos: Pilar M


2 comentaris:

Unknown ha dit...

mmmmm, quina pinta!!!! Ja ho provaré a veure com emsurt.

Unknown ha dit...

mmmm quina pinta!!!! Ja ho provaré a veure si em surt tan bo coma a vosaltres