dimecres, 3 de juliol del 2013

Cloenda Taller de Música

El passat 27 de juny, a l'Esglèsia Sant Joan de Cervera, va tenir lloc el Concert de música de La Banda del Boogie-woogie.

La Banda del Boogie-woogie la forma gent del Centre de Dia, d'Airecel i de l' Associació Ondara-Sió.
Aquest grup, ha estat realitzant tot l'any un curs de música, on entre altres coses, aprenien solfa, tocaben instruments i aprenien ritmes.

El concert va ser molt bonic, és va anar alternant poesies del Salvador Espriu a càrrec de Xavier Hidalgo i cançons instrumentals a càrrec de la banda del Boogie-woogie.

Al finalitzar el concert, es van donar detalls als músics i un ram de flors a la professora que ha inpartit el curs

També hi va haver un refrigeri per tothom.















1 comentari:

Unknown ha dit...

He vist les fotografies del concert del dia 27 de juny, i me emocionat, despres de tot un curs, assajan, y repetir una canço, alguns nervis. perque la profesora, ens ensenyava una nova canço, de una manera com una mica divertida,perque ens animesim a continuar,posant-nos un cd,de musica clasica. i a base de constancia y paciencia. a aconseguit, arribar a lo que aquestes altures, una banda, nos ens podem comparar amb per exemple la famosa ´´la escolania de monserrat´´ pero estic molt orgullosa del conpanyerisme que amb creat formant ´´la banda del Boogie-Woogie´´´per molt anys

carme roig