dimecres, 3 d’abril del 2013

Taller de Cuina

  • Quina recepta de Cuina es va realitzar Dissabte a Airecel ? 
    Puré de patates amb butifarra i gelat.
  • Quin Dia la varem realitzar ? 
    23-3-2013
  • Qui va realitzar la recepta ?
    Ton G, Pilar Ll, Mariona B, Yolanda E, Miquel Àngel i Raquel G.
  • La recepta va costar de fer o era fàcil?
     Era fàcil
  • Va quedar bona ?
     Si  molt bona
  • Receptes:
Puré de patata.

Ingredients  
  • Patates
  • Llet 
  • Aigua
  • margarina 
  • Formatges "caserio"
  • Sal 

Preparació :   
  • Es netegen les patates amb la pela .
  • Es posa dos litres de llet i aigua a coure amb les patates, sense treure la pela. 
  • Un cop bullides es pelen les patates i es remenen.
  • Es trituren les patates i es va afegint o treient aigua i la llet, fins aconseguir una textura de puré.
  • Al triturar s'afegeixen els caserios a gust de cadascú, i la sal.

Segon plat : llangonissa

Preparació :
És posa a la Paella un raig d'oli volta i volta
                    
Postre: gelat de tres gustos amb galeta.

Valoració:  Molt bona i económica i molt fácila de fer perqué ni ha agut estones que ens aburrit.