dimecres, 26 d’octubre de 2011

dia mundial de la Salut mental - Solsona

La nostra companya Carme R. de Cervera, ens ha fet arribar aquesta carta, on explica com va anar la celebració del dia mundial de la salut mental a Solsona, ens ha fet molta il·lusió i per aquesta raó la volíem penjar perquè tothom la pugui llegir. Moltes gràcies Carme!!!

"Avui dia 8 d'octubre del 2011 hem celebrat el dia mundial de la salut mental a Solsona.

des de que vam pujar a l'autocar tot va ser molt bonic, després de tenir una setmana complicada i amb molts nervis ens mereixíem un dia de relax.

Com anava dient, vam arribar a Solsona, on ens esperaven els famosos trabucaires, ja preparats per tirar els seus trabucs.

Anaven arribant autocars, bastants, i molta gent. Ens vam reunir una mica i ens van dir que pugéssim unes costes i vam arribar a una plaça on repartien coca. A continuació,van arribar els gegants i ens van fer pujar una mica més amunt; i semblava que no arribàvem mai . Hi havia uns carres molt estrets, fins que vam arribar a una plaça, mentre una banda de música amenitzava l'ambient. A continuació, ens vam seure en unes cadires on es van fer uns parlaments: l'alcalde de Solsona,algú de la diputació i un peix gros de la Generalitat.Ah! Se m'oblidava un periodista de Tv3, un tal Xavi Coral,que surt tots els dies al tele notícies.
Desprès de parlar molta estona, ens van dur a un pavelló, esportiu,on ens van servir un dinar.


Érem molts, diuen que unes 900 persones. I per acabar, un gran ball amb música dels anys 60 i 70, i la gent ballava molt; és a dir, un gran dia, des d'aquestes paraules felicito a tota aquesta gent que va participar
 perquè tinguéssim un gran dia en el que se celebrava el dia Mundial de la Salut Mental."

Carme Roig.

Cap comentari: