dimarts, 6 de maig del 2008

Moments especials

Demà, és un dia molt important per mi, em donen l'alta a Sant Joan de Déu d'Almacelles un alta molt esperada després de 18 mesos d'estada al mencionat Centre.

Ha sigut una experiència forta, dura, i enriquidora al mateix temps, convius amb tot tipus de persones i en pots treure un bon profit. Hi ha psicòlegs i psiquiatres que estan molt ben coordinats. es a dir, estan en tot moment informats de cada moviment que pot fer un pacient.

La major part del dia estàs en contacte amb els monitors que estan contínuament a l'atenció de l'usuari. També tens un monitor de referència que és a qui t'has d'adreçar per qualsevol situació o consulta que et faci falta, en un moment puntual.

Cada pas que fas queda enregistrat per donar una informació continuada, queda reflectit el comportament de cada pacient en tot moment. A part de lo mencionat, també fan activitats molt interessants al menys des del meu punt de vista, sempre estàs al corrent de com van les coses a l'exterior del centre, et culturitzen i es parla de tot tipus de temes d'interès.