Recepta de Pastís de llimona amb xocolata
Ingredients :
-5-6 ous
-sucre, uns 130 grs
- farina , mateixa quantitat
- iogurt de llimona danone
- oli, un vas petit
- el suc d'una llimona
- la mateixa llimona, la pell ratllada
- pepites de xocolata,al gust
-llevadura royal, mig sobre ens serà suficient
Preparació :
Primer anem a batre les clares dels ous que separem de les yemes,el famós "punt de neu", aquest es fa amb una mica de sucre.
A continuació, en un bol, anem a ficar junts el iogurt, el suc i la ratlladura, la farina i l' oli i anem removent
constantment,és aconsellable anar posant els ingredients un a un mentre barregem.
Aquesta barreja l'anirem afegint les clares a "punt de neu", i tornem a moure intensament, també afegirem les pepites de xocolata mentre que li donarem un gust exquisit i tornem a moure novament.
Precalentem el forn a un poc menys de 200 graus i quan estigui a temperatura fiquem el motlle amb la massa i deixem fins que el nostre pastís quedi ben esponjós i dorat.
Text: Mariona Boldú i Pilar Llobera
Fotografies: Pilar Malé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada