dimecres, 4 de desembre del 2013

Sortida a Port Aventura

El passat mes de Novembre, l'Associació Alba, va organitzar una excursió a Port Aventura.
La Carme Roig i la Eva Rauret, van participar de la sortida i ens han fet arribar aquests escrits, que us deixam a continuació:

"UN DIA DE TARDOR A PORT AVENTURA

L'excursió a Port Aventura ha sigut interessant. Un espai, molt ampli, amb un ventall d'atraccions, per a tots els gustos i edats. Una muntanya russa  impressionant Shambhala, que només de veure fa por. És altíssima, i els crits de la gent et posen la pell de gallina.

Vaig veure un espectacle al Far West. Mentre dinàvem em van veure un altre a la cantina i després en un teatre on hi ha sortida una barreja d'artistes: un que tocava la viola, patinadors, trapecistes, gent heavy, algun en una moto, es deia Mistery Rock.

I el que més va impactar va ser el Passatge del terror: Horror a Penitence, tot era molt fosc, amb molta boira i estret. Sortien monstres, presons, gent encadenada. I abans de sortir hi ha una part que semblava que no podies passar perquè les llums o no se el que , et feien veure que giraves cap el sostre, i teníem unes ganes de sortir immenses. Un dia divertit, junt amb els companys de l'Associació Alba."

Carme Roig

" EXCURSIÓ A PORT AVENTURA

Aquest Halloween vam anar a Port Aventura amb el grup de Tallers Alba.

Pel matí, la Iolanda i el Francesc van pujar a l'atracció del Shambhala mentre nosaltres els fèiem fotos quan passaven per l'aigua, ells quasi no es veien!!!

Després vam anar al Túnel del terror on la Carme i jo vam passar força por, doncs ens sortien per tot arreu braços, gent encadenada i túniques blanques, i amb sang. Un home sagnant em va si volia que anés a la tomba amb ell, em van agafar esgarrifances!! La Iolanda, el Francesc i el Xesco, venien darrere tot rient.

Més tard, varem dinar a la Cantina, i vam veure un espectacle de ball mexicà i també vam anar a un altre: Mistery Rock, dansa i acrobàcies a tope de música rock.

Després, alguns van pujar a l'Stampida mentre d'altres fèiem tranquil·lament un cafè.

L'últim  espectacle que vam veure va ser còmic, anava de vàmpirs i gent del públic que hi participava. Abans de marxar una foto amb el " Pájaro Loco" ens va fer venir ganes de tornar-hi!!!!!!!!!

Eva Rauret









Textos: Carme R i Eva R
Fotos: Yolanda E