dimecres, 20 de novembre del 2013

Taller de Cuina


 Aquest dimarts dia 19 de novembre de 2013 vam fer unes "rosquillas" de llet que ens van quedar molt bones i ens van agradar molt.



" Rosquillas " de llet

Ingredients:
  • 3 ous
  • 8 cullerades de llet
  • 8 cullerades de sucre
  • ratlladura de pell de llimona
  • 2 cullerades de llevadura
  • 500-700 grams de farina
  • sucre glaç
  • oliva d'oliva verge extra

Elaboració

Separa el rovell de les clares i monta aquestes últimes.





En un recipient barreja el rovell, la llet, el sucre i la ratlladura de llimona, fica la barreja a les clares muntades.








Una vegada que està tot ben barrejat, vés ficant la farina amb la llevadura poc a poc. 


Incorpora 8 cullerades d'oli i treballa la massa amb les mans fins que quedi una massa homogènia.



Estira la massa i dona la forma de "rosquilla".







Fregeix-les a foc lent a foc mig, en una paella amb oli. Escorre-les sobre un plat forrat amb paper absorbent. Pose-les en una plata i ficar amb sucre glaç i serveix.







Text: Mariona B i Pilar Ll
Fotos: Pilar M