Aquest dimarts dia 19 de novembre de 2013 vam fer unes "rosquillas" de llet que ens van quedar molt bones i ens van agradar molt.
" Rosquillas " de llet
Ingredients:
- 3 ous
- 8 cullerades de llet
- 8 cullerades de sucre
- ratlladura de pell de llimona
- 2 cullerades de llevadura
- 500-700 grams de farina
- sucre glaç
- oliva d'oliva verge extra
Elaboració
En un recipient barreja el rovell, la llet, el sucre i la ratlladura de llimona, fica la barreja a les clares muntades.
Una vegada que està tot ben barrejat, vés ficant la farina amb la llevadura poc a poc.
Fregeix-les a foc lent a foc mig, en una paella amb oli. Escorre-les sobre un plat forrat amb paper absorbent. Pose-les en una plata i ficar amb sucre glaç i serveix.
Text: Mariona B i Pilar Ll
Fotos: Pilar M
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada