MAGDALENES DE XOCOLATA
Ingredients per a 6 persones:
- 120 gr de xocolata negra
- 3 ous
- 120 gr de sucre en pols
- 100 gr de farina
- 110 gr de mantega
- 2 cullerades de llevadura
- una mica de canyella
- Escalfar el forn a 120º
- Trencar a trossos els 120 gr de xocolata
- Escalfar una cassola gran amb aigua i després afegir-hi la xocolata i la mantega i fondre-la. Treure-ho i deixar-ho refredar una estona.
- A part, Batre els 3 ous, els 120 gr de sucre, fins que la barreja augmenti el seu volum.
- Afegir a la barreja els 100 gr de farina, les dues cullerades de llevadura i una mica de canyella. Anar barrejant.
- Afegir la barreja de mantega fosa i la xocolata.
- POsar la massa en motlles de magdalenes i coure entre 12 i 15 minuts.
Fotos: Mariona Boldú
Text: Mariona Boldú, Mº Angels i Pilar Llobera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada