dilluns, 18 de novembre del 2013

Magdalenes de Xocolata

El passat dimarts 12 de Novembre vàrem fer magdalenes de xocolata, ús deixem la recepta per si ho voleu probar.

MAGDALENES DE XOCOLATA

Ingredients per a 6 persones:
  •  120 gr de xocolata negra
  • 3 ous
  • 120 gr de sucre en pols
  • 100 gr de farina
  • 110 gr de mantega
  • 2 cullerades de llevadura
  • una mica de canyella
Preparació:
  • Escalfar el forn a 120º
  • Trencar a trossos els 120 gr de xocolata
  • Escalfar una cassola gran amb aigua i després afegir-hi la xocolata i la mantega i fondre-la. Treure-ho i deixar-ho refredar una estona.
  • A part, Batre els 3 ous, els 120 gr de sucre, fins que la barreja augmenti el seu volum.
  • Afegir a la barreja els 100 gr de farina, les dues cullerades de llevadura i una mica de canyella. Anar barrejant.
  • Afegir la barreja de mantega fosa i la xocolata.
  • POsar la massa en motlles de magdalenes i coure entre 12 i 15 minuts.











Fotos: Mariona Boldú
Text: Mariona Boldú, Mº Angels i Pilar Llobera.