dimecres, 28 de maig del 2014

Trobada de Gegants i Grallers a Vilanova de Bellpuig

Aquest diumenge passat, 25 de maig la Mariona Boldú (el Negret) i el Xavier Maneja (el Nen Trapella), usuaris del Servei de Salut Mental de l'Associació Alba de Tàrrega varen viatjar a Vilanova de Bellpuig per tal de dur a terme una Trobada de Gegants i Grallers dintre de la Fira Cominart (Comercials, Industrials i Artesans locals i foranis), convidats pels membres de l' Associació Cultural La Fal·lera Gegantera de Tàrrega amb el senyor Jepo Costa al capdavant,

Vàrem sortir de Tàrrega a les 09:00 del matí i en arribar a Vilanova de Bellpuig, vàrem tenir una bona estona de lleure i addicionalment vàrem coincidir amb uns ciclistes que en aquells moments es trobaven fent una cursa. Als voltants de les 11:15 ens vàrem posar els capgrossos amb l'ajut dels membres de La Fal·lera Gegantera i així que totes les colles ja hi eren presents, vàrem començar una cercavila pels diversos carrers del poble, i regalant caramels als nens i nenes que ens trobàvem pel camí.

En aquesta Fira Cominart hi foren presents totes les entitats culturals, socials i esportives locals. Al voltant de 90 expositors varen omplir els carrers d'una gran varietat per totes aquelles persones que visitaven la mostra.

Conjuntament amb la Trobada de Gegants i Grallers, també es va poder gaudir de la Trobada de Plaques de Cava, les exposicions de treballs manuals i molt especialment les Catifes de Corpus que les senyores de l'Associació de Dones L'Anjua tenen a bé confeccionar en aquesta dada assenyalada.

Un cop acabada  la cercavila, vàrem anar a dinar totes les colles participants en la Trobada de Gegants i Grallers al Pavelló Poliesportiu Municipal de Vilanova de Bellpuig.

Als voltants de les 16'00h de la tarda més o menys vàrem tornar cap a Tàrrega.

Des del Servei de Salut Mental de l'Associació Alba de Tàrrega volem agrair una vegada més el haver estat convidats a participar d'aquesta festa amb l'Associació Cultural La Fal·lera Gegantera.

Moltíssimes gràcies per tot i fins ben aviat, estimats amics!