dimecres, 21 de maig del 2014

Sortida amb les Dones Arrel

El passat diumenge dia 18 de maig, un grup de cinc persones del Servei de Salut Mental, vàrem anar a fer una caminada amb membres de l'Associació de Dones Arrel de Tàrrega.  En total ens vàrem ajuntar 33 persones

A les 8'15h és va iniciar la marxa en direcció al Parc de Sant Eloi. La marxa començà pel Carrer Sant Pelegrí, continuant pel carrer de Blaia i ja enfilant cap al parc, on hi arribàrem a les 9'05h.
Un cop a Sant Eloi, començàrem a esmorzar a base de llesques de pa amb tomàquet, triangles de formatge, llesques de pernil salat i xoriço i per postres pastissos dolços i cafè.

A les 10'00h vàrem marxar en direcció al Museu Comarcal de l'Urgell on ens van fer una visita guiada, després de la visita guiada per dins el Museu, vam sortir a fer una visita guiada pels voltants, carrer estudi (carrer principal del call) on hi vàrem poder veure el que en la seva època fou el "Forn dels Jueus" (ubicat al costat de la Plaça dels comediants), després vàrem visitar l'Adoberia del Molí del Codina de Tàrrega, finalment ens vam desplaçar fins al carrer de la font i ens mostraren on hi havia les carnisseries jueves i les cristianes.

Volem agrair a les dones Arrel per convidar-nos a la visita!