dimecres, 21 de maig del 2014

Cercavila Festa Major de Maig Tàrrega 2014


El passat diumenge dia 11 de maig i amb motiu de l'inici de la Festa Major de Maig de Tàrrega, un grup format per un total de 7 persones del Servei de Salut Mental de l' Associació  Alba, vàrem participar en la cercavila celebrada a Tàrrega, portant uns capgrossos.

Vàrem quedar a les 10:00 del matí a la porta d' ntrada de Ca n'Aleix i d'allà vàrem sortir en direcció a la Plaça de les Nacions i més en concret a l'Espai Mercat. Un cop allà vàrem esmorzar a base de poder triar entre dolç o salat. Als voltants de les 10:45 del matí, el senyor Jepo Costa ens vingué a buscar per anar-nos a canviar i posar-nos els respectius capgrossos.

D'una banda la Càndida Amorós, va portar el del Dimoniet, la Mariona Boldú va portar el del Negret i el  Xavier Maneja , el Nen Trapella.

Com a  guies portàvem a dues monitores ( Pilar Malé i Isabel Valencia ), sense oblidar-nos de tot l'equip de capgrossos i grallers de " La Fal·lera Gegantera de Tàrrega ".

A les 11: 30h del matí vàrem començar el recorregut a la  mateixa Plaça de les Nacions, continuant Carrer de les Piques amunt, Plaça Major, Carrer Urgell, Carrer la Mercè , Avinguda Catalunya, Plaça del Carme, Carrer del Carme, Plaça Major, Carrer de les Piques i finalment tornada al punt inicial ( Plaça de les Nacions). En acabar el cercavila, vàrem anar a fer un beure tots plegats.

Des del Servei de Salut Mental de l'Associació Alba de Tàrrega, volem  dones les gràcies així com també agrair a TOTS I CADASCÚ dels membres de La Fal·lera Gegantera de Tàrrega per haver-nos fet possible i gaudir i participar d'un matí  de diumenge ben diferent, molt divertit i amb molta il·lusió i amb moltíssimes ganes, si es que ens ho permeten l'any vinent, de tornar a repetir aquesta fantàstica i inoblidable experiència. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!  I fins la propera.






Text: Xavier Maneja
Fotografies: Grup