dimecres, 29 d’octubre del 2014

Visita a Creu Roja de Tàrrega

La setmana passada el grup d'usuaris/àries del Servei de Salut Mental de l'associació Alba, vàrem anar a visitar la Creu Roja de Tàrrega, ubicada a l'avinguda Catalunya. Un cop allà ens va atendre molt amablement el seu actual President, el senyor Mingote.


Ens va explicar les activitats que realitza actualment Creu Roja a nivell local i ens varen dir entre d'altres coses que antigament les ambulàncies feien el trasllat dels malalts fins a l'hospital, però que ara NO. Ara les ambulàncies es dediquen a transportar caixes de menjar que van a parar al Magatzem d'aliments Solidaris (M.A.S).

Actualment al Banc d'aliments s'atenen a una gran quantitat de famílies amb escassos recursos econòmics o fins i tot persones que no reben cap mena d'ajut amb lo qual aquestes persones se'ls hi proporciona menjar i un sostre on dormir.

Creu Roja també disposa del servei de Banc de Sang on previ anàlisi acurat d'una petita mostra de sang i després d'haver emplenat un formulari, la persona pot donar sang sempre i quan aquesta sang estigui completament sana.

La visita va acabar amb un torn de preguntes que havien quedat pendents de fer i llavors ens varen convidar a que al cap d'un parell de dies anéssim a visitar el Magatzem d'aliments Solidaris (enfront dels bombers).