dimecres, 22 d’octubre del 2014

Presentació Personal de Xavier Maneja

Em dic Xavier Maneja. Vaig néixer a Barcelona fa 49 anys. Vaig estudiar Formació Professional (Administratiu i Comercial).

Al setembre de l'any 1986 vaig acabar d'estudiar, obtenint finalment el títol de "Oficial Tècnic Especialista en Administració d' Empreses". També vaig estudiar idiomes (francès i anglès). Després vaig marxar amb el meu pare a Veneçuela.

Allà vaig tenir algunes feines però la que més em va satisfer, fou la de Cap de Departament en una empresa fabricant de vins, caves, sangria i licors dolços tipus còctel on hi vaig treballar 5 anys (1990-1995).


L'any 1995 vaig perdre al meu pare, com a conseqüència d'una greu malaltia.

L'any 2003 vaig decidir tornar definitivament a Catalunya.

Des de l'any 2006 que estic vivint a Tàrrega i la meva qualitat de vida, en general, ha millorat bastant (tinc molts amics i amigues, faig moltes activitats com cantar en tres corals targarines (Orfeó Nova Tàrrega, Polifònica de l'Urgell i Capella de Música de la Parròquia Santa. Maria de l'Alba), formo part del planter d'usuaris/àries del Departament de Pre-Laboral del Servei de Salut Mental de  l' Associació Alba de Tàrrega, i des de fa gairebé tres anys que festejo amb una noia molt bonica i a la qual m'estimo amb totes les meves forces.