dijous, 2 d’octubre del 2014

Brioix al Rom

Ahir dia 30 de setembre vam realitzar la recepta de Brioix al rom, nosaltres vam utilitzar essència de rom, que no porta alcohol.

Després de que acabéssim de fer el brioix ens el vam menjar. Va quedar molt bo!

Recepta de brioix al rom

Ingredients per a 6 persones : 

  • 4 ous 
  • 250 gr de  farina
  • 250 gr de sucre 
  • 250 gr  de mantega sense sal 
  • 60 ml de rom
  • una o dues taronges
  • una mica de sal
  • 15 gr de llevat

Preparació :

  • Pelem les taronges eliminant la part blanca i les tallem en rodanxes molt fines les col·loquem  en  un  recipient  i les mullem amb el rom. 
  • Preescalfem el forn a 180 ºC. 
  • Remenem  els ous amb el sucre  fins que la barreja s'espongi una mica i canviï de color. Afegim la mantega desfeta al bany Maria i el rom, barregem i incorporem la farina fineta  i el llevat, barrejant amb l'espàtula.  
  • Col·loquem la massa en un motlle, exprimim les taronges sobre la massa i hi posem sucre per damunt. 
  • El brioix estarà fet quan es traspassi amb una brotxeta, aquesta que surti neta. Deixarem refredar i desemmotllarem .