Després de que acabéssim de fer el brioix ens el vam menjar. Va quedar molt bo!
Recepta de brioix al rom
Ingredients per a 6 persones :
- 4 ous
- 250 gr de farina
- 250 gr de sucre
- 250 gr de mantega sense sal
- 60 ml de rom
- una o dues taronges
- una mica de sal
- 15 gr de llevat
Preparació :
- Pelem les taronges eliminant la part blanca i les tallem en rodanxes molt fines les col·loquem en un recipient i les mullem amb el rom.
- Preescalfem el forn a 180 ºC.
- Remenem els ous amb el sucre fins que la barreja s'espongi una mica i canviï de color. Afegim la mantega desfeta al bany Maria i el rom, barregem i incorporem la farina fineta i el llevat, barrejant amb l'espàtula.
- Col·loquem la massa en un motlle, exprimim les taronges sobre la massa i hi posem sucre per damunt.
- El brioix estarà fet quan es traspassi amb una brotxeta, aquesta que surti neta. Deixarem refredar i desemmotllarem .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada