dimecres, 8 d’octubre del 2014

Actes Dia Mundial Salut Mental

El proper dia 10 d'Octubre de 2014 serà el dia Mundial de la Salut Mental. Durant el matí al carrer hi haurà persones de Salut mental on hi participen activament ja sigui repartint sobres amb un lema o informant de les diverses activitats que realitzem per commemorar aquest dia.
Els sobres que s'entregaran, són fets per persones amb malaltia mental i hi ha alguna que altra sorpresa.

Animeu -vos a venir i poseu-vos al nostre lloc, ja que som persones com vosaltres i podem portar una vida normal amb la medicació. No ens poseu etiquetes !!!


Presentació de la pàgina web Parlem-ne al Palau dels Marquesos de Tàrrega.

Aquest proper divendres dia 10 d`octubre de 2014 es presentarà a les 19'00h de la tarda a la sala Joan Isant del Palau dels Marquesos la pàgina web del projecte "Parlem-ne".
S'explicarà un projecte on hi participen diverses persones amb algun tipus de trastorn mental on expliquen a partir de xerrades a escoles, instituts i altres centres la seva experiència pròpia per així trencar estereotips,sensibilitzar i parlar obertament de la salut mental.Animeu-vos a venir !!!. Després hi haurà un refrigeri a càrrec del Gat del Rosal.


Trobada de Salut Mental Catalunya el dia 11 d'Octubre a Igualada.

Aquest proper dia 11 d`octubre durant tot el dia a Igualada es farà la Trobada de Salut Mental Catalunya .Hi haurà activitats lúdiques i participatives, xerrades i dinar popular.


Espectacle Teatral ELLA a l`Orfeó Lleidatà (Lleida) al dia 12 d`Octubre.

El proper dia 12 d`octubre de 2014 a l'Orfeó Lleidatà de Lleida a les 18h de la tarda es farà
l`espectacle teatral ELLA.
Hi actua la companyia de teatre Brots que és fruit d' un projecte de teatre social i teatre de l`oprimit engegat per l`organització Pallapupas.
Aquesta companyia s`ha creat arrel de la necessitat de donar veu al col.lectiu de la salut mental .(sobretot a nens i joves),per combatre el fort estigma social.

Agustí Vilapensi i Pilar Llobera.