dimecres, 6 de juliol del 2011

Gaspatxo al Manolo

El Dilluns dia 4 de Juliol vam fer gaspatxo va ser idea del Manolo, portant ell la recepta i ensenyar-nos a fer-lo.
Agraïm al Manolo per haver-nos ensenyat aquesta recepta.
Per cert estava ben bo.

Ingredients:

-Tomata madura
-Pebrot verd
-Alls
-Barra de 1/4
-Oli d'oliva
-Vinagre
-Sal
-Aigua freda
-Cogombre

Preparació:
Tallem el pebrot i el pa petit. Pelem la tomata i la fem petita, afegim els alls, oli de oliva,vinagre,sal i ho triturem tot.
Tallem el cogombre a daus i l'afegim juntament amb l'aigua freda.

Ja tenim fet el gaspatxo al Manolo.

Per fer-lo i degustar-lo érem la Mariona, la Pilar Ll, el Miquel Angel, la Pilar M., i com a cap de cuina el Manolo.