dimecres, 29 de juny del 2011

Taller de Cuina "Empanadilles de compota de Poma"




















El passat dilluns 27 de Juny al Taller de Cuina vam realitzar "Empanadilles de Compota de Poma", hem de dir que és un dels millors postres que hem fet!!! estaven bonísimes i són molt fàcils de fer, si teniu gent a casa, no dubteu en elaborar-les, doncs quedareu molt bé amb els vostres convidats!!!!!

A continuació us deixem la recepta:

Empanadilles de compota de poma

Ingredients:
  • Un paquet de massa de pasta de full fresca
  • 450 g de pomes
  • 60g de sucre 
  • 1 ou
Preparació:
  • Peleu les pomes, treure'n les llavors i el cor i tallar-les a trossos petits.
  • Coure-les a foc lent durant 15 o 20 minuts en una cassola amb els 60 g de sucre.
  • Deixar refredar i obtindreu la Compota de Poma reserveu.
  • Mentre estirar la massa i tallar rodones d'uns 13 cm de diàmetre
  • Posar al mig d'aquestes rodones 2 cullerades de Compota de Poma.
  • Plegar la pasta i tancar els extrems amb una forquilla.
  • Pintar les empanadilles amb ou batut.
  • Ja les podrem coure al forn a 210º durant 20 o 25 minuts

Mariona

1 comentari:

meritxell ha dit...

mmmmm... quina pinta!!!!!
el pròxim dia vinc a provar-les!!
;)