dimecres, 27 de juliol del 2011

Pastis salat de panis, pernil dolç i formatge.

El passat dilluns vam realitzar un pastís salat a base Maicena i pernil dolç.
Els cuiners varem ser: la Mariona, la Pilar i el Sisco.
Va quedar molt bo!!! us deixem la recepta i alguna foto!!!


Recepta de Pastis Salat de panís i pernil dolç amb formatge gruyere

Ingredients:
  •  125 grs de farina comú Tamitzada 
  • 125 grs de Maicena
  • 2 ous 
  •  3 làmines de pernil dolç
  • 150 grs de formatge gruyere ratllat
  •  20 grs de llet
  • 2 cullerades soperes d'oli.
  • Una mica de julivert fresc 
  • 1 cullerada de cafè de llevadura química
  • 1 cullerada de cafè de sal

Preparació

  • Escalfem el forn a 180º
  • Tallem les làmines de pernil dolç.
  • Posem els 125 gr de farina comú, els 125 gr de maicena i la cullerada de cafè de llevadura en un recipients i ho barregem bé.
  • Afegim al la barreja els 150 grs de formatge ratllat, el pernil dolç i el julivert picat.
  • A continuació afegim a la barreja els 20 cl de llet, les dos cullerades soperes d'oli i els dos ous.
  • Anem barrejant amb una cullera de fusta.
  • Un cop tenim la barreja feta, ho posem al forn uns 25 minuts a 180º

Esperem que us animeu a provar-lo a casa!!! bon profit



.