dimecres, 6 de juliol del 2011

Sortida al museu dels juguets de Verdú

El passat Dissabte 2 de Juliol vam anar a Verdú al museu dels joguets i autòmats.
Érem l'Antonio, l'Eva, la Pilar Ll, el Ricard, el Manolo i la Pilar M.

Quan vam arribar al poble vam fer un cafè al bar, perquè estavem ben adormits.
Un cop recuperades les forces dirigir cap al museu.

Una senyora molt amable ens va anar explicant les parts del museu i ens va donar un fulletó que ens va servir de guia per fer tot el recorregut al museu.

El museu conta d'un recull de més de mil peces, entre les quals destaquen atraccions de fira, vehicles de pedals, objectes antics de futbol, els joguets de llauna, cartells...

Ens va sorprendre veure exposades les botes firmades de Xavi, Iniesta i Messi. Aquestes son l'atracció del museu! I vam dedicar unes quantes fotografies.

Una altra part important del museu és la part on hi ha els autòmats, la majoria estan fabricats a França i són molt antics. Només en vam poder veure uns quatre en moviment la resta es posen en moviment cada diumenge a les 12 del migdia. Tot i que vam poder mirar un vídeo on es veien com es movien.

A la part final hi havia una exposició de l'artista Mariscal, on tots ens vam quedar amb la boca oberta quan vam veure els preus dels quadres.

Per acabar vam visitar la botiga del museu, on hi ha des de productes d'alimentació de la zona a joguets. La botiga era molt maca.

Quan vam sortir del museu ja ens disposàvem a marxar, quan de sobte una veu que ens coneixem molt bé ens va cridar, era el Ramon F., que viu a Verdú. Ens va fer molta il·lusió veure'l, a part ens va convidar a fer un beure!

Ens ho vam passar molt bé