dijous, 16 d’abril del 2015

Pastis de xocolata i cacau

Ahir vam fer taller de cuina! vam fer un pastís molt bo, us deixem la recepta per si la voleu fer a casa. La recepta la vam extreure d'un llibre que ens ha regalat la nostra companya Càndida, és un llibre que només hi ha receptes de Xocolata mmmmmmmmmm!!!!!

Fotografia feta per la Rosa Cortés


Pastís de Xocolata i Cacau

Ingredients: Per a 4 Persones

  • 200 g de xocolata de cobertura negra 
  • 200 g de mantega 
  • 4 ous  
  • 130 g de farina 
  •  30 g de cacau en pols
  •  150 g de sucre 
  • 8 o 10 g  de llevat ( mig sobre aproximadament)
  • mantega i farina


Preparació :

  •   Unteu un motlle rodó amb una mica de mantega i empolsineu-lo amb farina.
  • Escalfeu el forn a uns 180ºC.
  • Poseu a desfer la xocolata al microones o al bany maria.
  • Poseu-hi també la mantega perquè es desfaci.
  • En un bol barregeu, remenant amb un batedor manual, la mantega amb la xocolata desfeta. Afegiu-hi els ous, la farina, el cacau, el llevat i el sucre.
  • Ompliu el motlle amb la preparació alliseu-lo una mica i poseu-lo al forn durant uns 20 o 25 minuts.
  • Ompliu el motlle amb la  preparació, alliseu-lo una mica i poseu-lo al forn durant uns 20 o
  • 25 minuts 
  • Desemmotlleu-lo i serviu-lo tebi o bé fred.
Foto Pilar Malé

Foto Liam

Foto Liam



Foto Airecel