Fotografia feta per la Rosa Cortés
Pastís de Xocolata i Cacau
Ingredients: Per a 4 Persones
- 200 g de xocolata de cobertura negra
- 200 g de mantega
- 4 ous
- 130 g de farina
- 30 g de cacau en pols
- 150 g de sucre
- 8 o 10 g de llevat ( mig sobre aproximadament)
- mantega i farina
Preparació :
- Unteu un motlle rodó amb una mica de mantega i empolsineu-lo amb farina.
- Escalfeu el forn a uns 180ºC.
- Poseu a desfer la xocolata al microones o al bany maria.
- Poseu-hi també la mantega perquè es desfaci.
- En un bol barregeu, remenant amb un batedor manual, la mantega amb la xocolata desfeta. Afegiu-hi els ous, la farina, el cacau, el llevat i el sucre.
- Ompliu el motlle amb la preparació alliseu-lo una mica i poseu-lo al forn durant uns 20 o 25 minuts.
- Ompliu el motlle amb la preparació, alliseu-lo una mica i poseu-lo al forn durant uns 20 o
- 25 minuts
- Desemmotlleu-lo i serviu-lo tebi o bé fred.
Foto Pilar Malé
Foto Liam
Foto Liam
Foto Airecel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada