dimecres, 29 d’abril del 2015

Gràcies Antonieta!!!!

Ahir al Taller de cuina va venir L`Antonieta Baiget , germana de Jesús.

Ens va ensenyar a fer dos postres boníssims.

Torrades de Santa Teresa, que ens les vam menjar ahir i un Braç de galeta que el menjarem
dijous ja que s'ha de deixar refredar.

A continuació us deixem  les receptes perquè si us convé les feu a casa , son senzilles  i molt
bones

Torrades De SantaTeresa 

Ingredients :

  • Una  barra de pa del dia anterior 
  • Llet 
  • 3ous
  • sucre
  • Canyella
  • Ratlladura de llimona 
  • Oli de girasol
 Preparació  

  • Es  talla la barra  de pa a llesques 
  • Es posa un got de llet  en un plat fons 
  • En  un  altre plat fons batem 3 ous 
  • Mentrestant posem una paella al  foc plena d'oli perquè es vagi escalfant
  • Passem les llesques de pa primer  per la llet i després per l'ou.
  • Un Cop passades per llet i ou i quan l`oli estigui ven calent les fregim 
  • Quan estiguin ben fetes, les posem amb paper absorbent i hi tirem per sobre, sucre i canyella o sucre i ratlladura de llimona.


La  següent  recepta és un pastís fred, que s'ha de deixar reposar 1 dia a la nevera:


Braç De Galetes 

Ingredients :

  • 1 paquet de galetes Maria gruixudes 
  • 1 got de cafè 
  • 1 got de llet
  • 1 pastilla de mantega 
  • 2 cullerades soperes de sucre 
  • 2 ous    

Preparació

Barregem en un bol la llet i el cafè.
A part xafem la mantega i  la  barregem amb el sucre i els dos Rovells d'ous.

Anem  agafant les galetes i les suquem al cafè i la llet i entre mig de cada una posem la barreja que hem fet de mantega.

Un cop tinguem tot el braç muntat, batem les clares a punt de neu. i ho afegim per sobre les
galetes.

Deixar-lo reposar 1 dia a la nevera.


 
Des  d'aquí volem donar les gràcies a l' Antonieta Baiget  que vindrà cada mes a ensenyar-nos
a fer un pastis.

Gràcies i Benvinguda!