Ens va ensenyar a fer dos postres boníssims.
Torrades de Santa Teresa, que ens les vam menjar ahir i un Braç de galeta que el menjarem
dijous ja que s'ha de deixar refredar.
A continuació us deixem les receptes perquè si us convé les feu a casa , son senzilles i molt
bones
Torrades De SantaTeresa
Ingredients :
- Una barra de pa del dia anterior
- Llet
- 3ous
- sucre
- Canyella
- Ratlladura de llimona
- Oli de girasol
- Es talla la barra de pa a llesques
- Es posa un got de llet en un plat fons
- En un altre plat fons batem 3 ous
- Mentrestant posem una paella al foc plena d'oli perquè es vagi escalfant
- Passem les llesques de pa primer per la llet i després per l'ou.
- Un Cop passades per llet i ou i quan l`oli estigui ven calent les fregim
- Quan estiguin ben fetes, les posem amb paper absorbent i hi tirem per sobre, sucre i canyella o sucre i ratlladura de llimona.
Braç De Galetes
Ingredients :
- 1 paquet de galetes Maria gruixudes
- 1 got de cafè
- 1 got de llet
- 1 pastilla de mantega
- 2 cullerades soperes de sucre
- 2 ous
Preparació
Barregem en un bol la llet i el cafè.
A part xafem la mantega i la barregem amb el sucre i els dos Rovells d'ous.
Anem agafant les galetes i les suquem al cafè i la llet i entre mig de cada una posem la barreja que hem fet de mantega.
Un cop tinguem tot el braç muntat, batem les clares a punt de neu. i ho afegim per sobre les
galetes.
Deixar-lo reposar 1 dia a la nevera.
Des d'aquí volem donar les gràcies a l' Antonieta Baiget que vindrà cada mes a ensenyar-nos
a fer un pastis.
Gràcies i Benvinguda!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada