diumenge, 19 d’abril del 2015

En busca de la felicitat

Aquest dilluns a Airecel es va mirar la pel·lícula en  "Busca de la felicitat".

Aquesta pel·lícula està dirigida per Gabriele Muccino.

L'argument és:

Chris Gardner (Will Smith) és un pare de família que lluita per sobreviure. Malgrat els seus valents intents per mantenir la família a flotació, la mare ( Thandie Newton) del seu fill de cinc anys Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) comença a esfondrar-se a causa de la tensió constant de la pressió econòmica ; incapaç de suportar-lo, en contra dels seus sentiments, decideix marxar.

Chris, convertit ara en pare solter, tenaçment continua buscant un treball millor pagat empleant totes les tàctiques comercials que coneix. Aconsegueix unes pràctiques a una prestigiosa corredoria de borsa i, tot i no percebre cap salari, accepta amb l'esperança d'acabar el pla d'estudis amb un treball i un futur prometedor.

Sense ingrés algun, aviat fan fora a Chris i al seu fill del pis al que viuen i es veuen obligats a viure als centres d'acollida, estacions d'autobusos, lavabos o allà on troben refugi per passar la nit.

Malgrat les seves preocupacions, Chris continua complint les obligacions com a pare i es mostra carinyós i comprensiu, empleant l'afecte i la confiança que el seu fill ha dipositat amb ell com incentiu  per superar els obstacles als que s'enfronta.

La pel·lícula va agradar bastant.

 A continuació us deixem amb el tràiler de la pel·lícula en " Busca de la felicitat".